“Пакунок по догляду за малюком” - мамам з Козятинської громади


Продовжуємо вітати молодих матусь Вінниччини із народженням діток в межах проєкту “Пакунок по догляду за малюком”! Цього разу наші координатори передали бокси із преміальними косметичними засобами для немовлят мамам з Козятинської громади!

У пакунках: пом'якшувальні шампуні, гелі для волосся і тіла, креми від себорейних кірочок, вітамінізовані захисні креми, зволожуючі крем-емульсії, косметичне молочко та інші засоби, рекомендовані неонатологами для догляду за немовлятами з перших днів життя. Усю продукцію люб'язно надала французька компанія Mustela.


Ніжна дитяча шкіра потребує особливого догляду - а в подарункових боксах знаходяться засоби, що будуть в нагоді - преміальна французька косметика Mustela. Віримо в перемогу, з любовʼю до найменших громадян! - каже координаторка Гумшатбу Юлія Радогощина.


Проєкт “Пакунок по догляду за малюком” приурочений до різдвіяно-новорічних свят. Набори отримають 1 000 матусь Вінниччини.

Гуманітарна ініціатива започаткована керівником Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Volodymyr Groysman спільно із засновниками Штабу - головою Вінницької громади Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради.


Дякуємо за сприяння компанії Mustela!

#ГуманітарнийШтаб



01 лютого 2023
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022