Допомога нашого Гумштабу для ТРО


Молоді активісти Вінниччини в межах роботи нашого Гумштабу зібрали допомогу для 120 бригади ТРО ЗСУ. У вантажі - 2 000 хімічних грілок, термобілизну, теплий одяг, а також продукти харчування, смаколики і дитячі малюнки, передані громадами області.

Наші військові завжди чекають на приїзд волонтерів і на приїзд своїх друзів. Найважливіше - це спілкування. Вже рік триває повномасштабна російсько-українська війна, і ми, на жаль, втрачаємо свій енергетичний ресурс, але такі зустрічі додають позитивних емоцій та розуміння, що ми єдині, що ми всі разом боремося за свою перемогу, - розповідає Голова Координаційної ради з питань молодіжної політики при Вінницькій обласній Раді Ірина Лозова.


Координатор молодіжного крила Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Олександр Мельник наголосив, що з перших днів війни проактивна українська молодь стала на захист незалежності України.


Ми знаходимось на постійному зв'язку та допомагаємо тим, хто зараз на передовій, боронить наші кордони й нашу безпеку. Найближчим часом відправимось до 120 ТрО. Там є молодь з нашої команди, з якою ми активно співпрацювали, організовували безліч проєктів. Їдемо туди з гуманітарним вантажем для того, щоб підтримати нашу команду та інших хлопців. Аби хоча б частку цієї вдячності й тепла передати від молоді Вінниччини в цілому від вінничан на передову”, - зазначив він.

Житель Оратівської територіальної громади, депутат Вінницької районної ради Олександр Білецький розповів, що з перших днів повномасштабної війни в громадах сформувалися волонтерські рухи.


По старостинських округах створені центри, де збирають таку гуманітарну допомогу, потім везуть її волонтерам, а волонтери Звідти завжди повертаються зі словами вдячності. І це допомагає людям знову допомагати, готувати, передавати й робити тільки хороші справи для наших захисників. Було приготовано багато смаколиків, продуктів харчування. Люди самі готували, пекли, смажили, - каже Олександр.


Тримаймо стрій, працюємо невпинно!

Volodymyr Groysman

Сергій Моргунов

Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради

#ГуманітарнийШтаб



24 лютого 2023
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022