Понад 4 тонни гуманітарної допомоги


Робота з підтримки військових підрозділів, громад, що постраждали від обстрілів, та ВПО триває. Так, за минулий тиждень наші друзі з Фонд громади "Подільська громада" відвантажили з Гуманітарного хабу «Вінниці» понад 4 тонни гуманітарної допомоги. Працюють у посиленому режимі, забезпечують координацію і супровід доставки вантажів – як до, так і з Вінниці.

Першими наші партнери закривають запити від бойових волонтерів. Серед таких:

• Благодійний фонд «Ми з України», для якого відвантажили 256 кг продуктів харчування, засобів для прання і миття посуду, а також енергетичні напої для бійців.

• Громадське формування «Гепард – Антикримінал» на підтримку своїх побратимів на передовій завантажили 250-кілограмову передачу. Взяли засоби індивідуального догляду, літній одяг, взуття, продукти швидкого приготування.

• Громадська організація «Струна на арфі України» для поїздки на Схід укомплектувала 238-кілограмовий вантаж. У ньому: цукор, чай, рибні консерви, олія, сонцезахисні засоби, пральний порошок, засоби для миття посуду та енергетичні напої.

• Громадська організація «Свідомість. ЮА» на потреби мешканців/-ок деокупованих територій отримала 450 кг гуманітарного вантажу. Він містить як продуктові, так і гігієнічні набори.

• Благодійний фонд «Серце матері 22» завантажив у фуру 2 тонни допомоги. Це продукти харчування, вироби медичного призначення, дитячі меблі та іграшки, матраци, косметичні засоби, одяг, ковдри і гігієнічні бокси.

• Благодійний фонд «Медіна» на передову до бійців повезла: сухе молоко, томатну пасту, цукор, сіль, олію, приправи для приготування їжі; засоби для миття посуду та пральний порошок. А це понад 780 кг.


Зміцнюємо гуманітарний фронт і підтримуємо тих, хто на самісінькому нулі. Тримайтеся, рідненькі! Думками, словами та діями – ми з вами, - підкреслюють в громаді.



04 вересня 2023
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022