Засоби гігієни

20 серпня. Чергове підсилення бригад на гарячих напрямках

Здійснили чергову передачу одній з бригад, оборонці якої виконують бойові завдання на гарячих напрямках:

8 серпня. Ще один лазне-пральний комплекс на Східний напрямок

Передали ще один лазне-пральний комплекс захисникам, які зараз боронять нашу державу на східному напрямку. Загалом вже кілька десятків таких комплексів вдалось виготовити в межах роботи нашого Штабу.

18 липня. 10 Mavic 3-T, 100 FPV-дронів та 20 тисяч сухих душів на фронт

Ще 10 Mavic 3-T, 100 FPV-дронів та 20 тисяч сухих душів передали на один з найгарячіших напрямків на фронті, щоб підсилити наших Захисників.

16 липня. Мобільний лазне-пральний комплекс передали нашим захисникам

Ще один мобільний лазне-пральний комплекс передали сьогодні оборонцям однієї з бригад, якій допомагаємо на постійній основі.

8 липня. Передали обладнання та сухі душі для Держприкордонслужби України та 14-ї штурмової бригади НГУ

Здійснили чергове підсилення бійців із Держприкордонслужби України та із 14-ї штурмової бригади НГУ “Червона калина”. Цього разу передали захисникам:

26 червня. Ще одна передача для спецпідрозділу "Артан"

Чергова передача для дуже особливого спецпідрозділу Головного управління розвідки «Артан». Відправили оборонцям 5 Mavic 3-T, 5 тепловізорів, 5 тепловізійних прицілів, 5 Bandera Power та 20 тисяч сухих душів.

24 червня. Передача обладнання для 18-ї Словʼянської бригади Нацгвардії

Здійснили чергову передачу обладнання для наших військових з 18-ї Словʼянської бригади Нацгвардії: 10 Mavic 3-T, два тепловізори, два тепловізійних приціли та 12 тисяч сухих душів. Командир цієї бригади, до слова - наш земляк-вінничанин.

21 червня. 10 Mavic 3-T та 10 тисяч сухих душів для спецпідрозділу «Кракен»

Здійснили передачу для спецпідрозділу «Кракен» Головного управління розвідки України: 10 Mavic 3-T та 10 тисяч сухих душів.

20 червня. Мобільна лазня на передову

Ще одна мобільна лазня відправилась на передову. Зовсім скоро вона опиниться у захисників та захисниць, шо нині виконують бойові завдання на Харківському напрямку.

15 червня. Сухі душі та пʼять дронів Mavic 3-T для бригади "Буревій"

Щоб полегшити перебування бійців в окопних умовах Серебрянського лісу, Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб передав бригаді "Буревій" кілька десятків тисяч сухих душів.

13 червня. 20 дронів Маvic 3T та 20 тисяч сухих душів трьом військовим частинам

Ще 20 дронів Маvic 3T та 20 тисяч сухих душів передав координатор нашого штабу Павло Яблонський трьом військовим частинам. Усе це одразу ж відправиться до бійців, які перебувають на найгарячіших ділянках фронту.

11 червня. 15 Mavic 3-T та 80 тисяч сухих душів передали трьом військовим частинам

Підтримка військових - це, в першу чергу, підсилення безпеки та оборони, а також турбота про їхній надскладний побут:

2 червня. 1300 наборів Mustela для молодих матусь

Ще 1300 наборів французької преміальної косметики Mustela для догляду за ніжною шкірою немовлят підготували для молодих матусь.

30 травня. Обладнання для двох військових частин

Бійці на передовій постійно потребують підтримки. Обладнання, яке ми регулярно передаємо, покращує їхні бойові спроможності та підтримує моральний дух, - так кажуть самі захисники

29 травня. 15 дронів Mavic 3T та 100 тисяч сухих душів

Продовжуємо підсилювати захисників, які несуть оборону на найважчих ділянках фронту. Передали бійцям 15 дронів Mavic 3T та 100 тисяч сухих душів.

27 травня. Ще одна партія допомоги на фронт

Допомогли ще двом військовим частинам, чиї бійці зараз захищають нас із вами, перебуваючи на найскладніших ділянках фронту. Захисники кажуть, що там зараз справжнє пекло, тож підтримки потребують особливо сильно.

21 травня. Засоби гігієни та продукти харчування передали захисникам

Мобільний лазне-пральний комплекс, виготовлений у Вінницькій громаді, засоби гігієни, продукти та воду передали нашим захисникам на фронт.

20 травня. Допомога для 3-ї окремої штурмової бригади

Чергова допомога для легендарної 3-ї окремої штурмової бригади, бійці якої зараз захищають і Харківщину. Передали:

17 травня. Велика партія допомоги на Донецький напрямок

На Харківський та Донецький напрямки терміново відправили велику партію допомоги - те, на що був запит від наших Захисників, і навіть трохи більше:

28 березня. Мобільний лазневий комплекс відправиться на фронт

Ще один мобільний лазневий комплекс відправиться на фронт до наших захисників! Вони зможуть приймати гарячий душ, прати та сушити свій одяг незалежно від того, наскільки далеко їхні позиції від “цивілізації”.
Сторінка: 1
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022