Ліки і медичне обладнання

22 березня. Бар. Гуманітарний вантаж для медзакладу Барської громади

Міцного здоровʼя усім бажаємо і сприяємо, щоб так було. Вкотре передали велику партію гуманітарного вантажу для медзакладу Барської громади.

2 березня. Дніпро. Тонна допомоги бійцям на Схід

Днями передали ще тонну допомоги нашим бійцям на Схід: координатор МКГШ Виктор Пигуля здолав понад 2000 км, щоб особисто доправити до Захисників продукти харчування, а для госпіталю Дніпра - антисептики та перев’язувальні матеріали.

29 лютого. Вінниця. Реанімобіль для лікарні

Такі «швидкі» дуже потрібні зараз на фронті, - кажуть медики про реанімобіль, який сьогодні передала лікарні наша команда

19 лютого. Продукти харчування, вода, медикаменти та окопні свічки для 3-ї штурмової бригади

Бути мобільними, оперативними, не ділити дні на будні та вихідні - лише так можемо надавати нашим Захисникам допомогу, якої вони потребують тут і зараз.

6 грудня. Допомагаємо ЗСУ!

Передаємо:

30 листопада. автівка медичного призначення

Життя та здоровʼя наших захисників — понад усе! Тому передаємо на фронт чергову автівку медичного призначення. Вона обладнана усім необхідним для надання реанімаційної допомоги. А значить, рятуватиме життя воїнам. Це безцінно.

Близько 400 захисників отримали допомогу в мобільному стоматологічному кабінеті.

Створення стоматології на колесах раніше ініціював співзасновник нашого Штабу Сергій Моргунов. А медикам передали його координатори МКГШ - Ковальов Андрій та Катерина Поджаренко.

14 жовтня. 2,5 тонн допомоги для захисників!

Медикаменти, вироби медичного призначення, продукти харчування, пральні порошки і миюче, засоби гігієни та індивідуального догляду.

Турнікети, інструменти, термобілизна, шапки, бафи - бійцям на Схід

Турнікети, інструменти, термобілизна, шапки, бафи - бійцям на Схід. Таку допомогу сформував та спрямував захисникам координатор нашого МКГШ, депутат Вінницької міської ради Віктор Мацера.

Сучасний УЗД-апарат для Мурафської громади

Голова Вінницької обласної ради та співзасновник Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Соколовий передав для «Центру первинної медико-санітарної допомоги» Мурафської сільської ради сучасний УЗД-апарат.

Підсилення матеріально-технічної бази медичних закладів

Підсилення матеріально-технічної бази медичних закладів триває. Сьогодні наші друзі з Фонд громади "Подільська громада" передали для пацієнтів опікового центру Вінницької обласної клінічної лікарні імені Пирогова спеціальну ванну для гігієнічних процедур.

Допомагаємо громадам згуртовано!

Робота щодо підтримки громад триває!

Мобільну лазню і стоматологію на колесах відправили нашим захисникам та захисницям

Міжрегіональний координаційний гуманітарний штаб ініціював збір коштів для закупівлі лазне-пральних комплексів. Тепер бійці зможуть помитися у комфортних умовах та випрати речі. Лазня сучасна. Тихо працює і замаскована, щоб на позиціях її не зміг побачити ворог. Всередині бойлери, пральні машини та сушарки. За один день комплексом можуть скористатися 150 військових. Одну лазню відправили на Херсонщину, іншу передаємо військовим частинам бригади «АЗОВ».

28 липня. Допомога для бійців 59 бригади імені Якова Гандзюка.

Передали на передову вкрай важливий для життя вантаж, який рятує наших захисників від набряку мозку при бойових травмах.

Передали в лікарні громад багатофункціональні німецькі ліжка.

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу продовжує підтримувати медзаклади регіону. Сьогодні спільно з Вінниця - комфортне та безпечне місто, Благодійний Фонд ліжка спрямували в Уланівську, Козятинську, Тульчинську та Крижопільську громади.

Стоматологічне крісло - вже на передовій у наших захисників!

Із зубним болем воювати важко. Тому стоматологічне крісло - вже на передовій у наших захисників!

Продовжуємо піклуватись про здоров’я мешканців громад Вінниччини!

Десять багатофункціональних медичних ліжок передав Чернівецькій районній лікарні співзасновник нашого МКГШ Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради .

Здоровʼя людей - завжди в пріоритеті

Ми продовжуємо підтримувати медичні заклади! Високоточний УЗД-апарат JustVision 400 передав амбулаторії Джуринської громади співзасновник нашого МКГШ Вячеслав Соколовий - голова Вінницької обласної Ради.

12 липня. П'ять французьких медичних ліжок з електропідйомниками Вінницькому обласному фтизіопульмонологічному центру

П'ять французьких медичних ліжок з електропідйомниками передав Вінницькому обласному фтизіопульмонологічному центру співзасновник нашого Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Вячеслав Соколовий.

Все для здоров'я дітей

Здоров’я дітей - один з ключових напрямків роботи великого колективу нашого Гумштабу.
Сторінка: 1
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022