Новини

Звіт про роботу нашої команди МКГШ за серпень

Передали Захисникам:

Підсумки тижня

2000 FPV-дронів готові посилювати наших Захисників на найгарячіших ділянках фронту! Це головне, що маємо розповісти про роботу нашого Штабу за минулі дні.

Підсумки тижня

Об'єднали багато важливих справ, щоб максимально оперативно допомагати військовим.

#ДітиМаютьПравоНаДитинство

Побачити, як виглядає зоряне сяйво, зоряний дощ та зоряне небо прийшло чимало охочих! Цього разу цікаво було не лише діткам, але й дорослим.

#ДітиМаютьПравоНаДитинство

“Літооо!” — задоволено кричали дітлахи під час групового фото у “Країні мрій”. Адже їм так хочеться ще понасолоджуватись безтурботними серпневими днями перед початком навчального року!

Підсумки тижня

Традиційний звіт про роботу команди МКГШ: продовжуємо підтримувати наших Захисників усім, що допомагає нищити ворога та зберігати життя й здоров’я наших оборонців:

#ДітиМаютьПравоНаДитинство

Кожен похід малечі у кіно, який ми організовуємо, можна сміливо назвати маленьким святом! Адже чаруюча атмосфера кінотеатру Сінема Сіті щоразу справляє неабияке враження на наших маленьких гостей.

Підсумки: Липень

Команда Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу продовжує підтримку ЗСУ.

Підсумки тижня

Команда Штабу продовжує плідно працювати, щоб у наших захисників було все необхідне для ефективного виконання бойових завдань. От що вдалось зробити за минулі дні:

GRIMS вже на передовій

Володимир Гройсман, Сергій Моргунов та Вячеслав Соколовий підтримали командний збір Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу та Дівчат Трейна для 3-ї окремої штурмової бригади.

Підсумки тижня

Підбиваємо підсумки чергового робочого тижня команди МКГШ: загалом передали нашим Захисникам 9 РЕБів, 650 FPV-дронів та 25 Mavic 3-T.

200 FPV-дронів успішно доставлено!

200 FPV-дронів отримали два підрозділи нацгвардійців та два підрозділи прикордонників із рук співзасновника Міжрегіонального координаційного гуманітарного штабу Сергія Моргунова.

МКГШ: Червень

Щоденно наша команда на звʼязку із Захисниками, щоб забезпечувати наших воїнів найнеобхіднішим.

200 FPV-дронів та 10 Mavic 3-T нашим захисникам

Ще 200 FPV-дронів та 10 Mavic 3-T передали Захисникам однієї з військових частин, яким допомагаємо з початку війни.

Підсумки тижня

Минулого тижня було «гаряче» не лише надворі, а й у нас в МКГШ: на фронт передавали мавіки 3-T, багі, тепловізори та тепловізійні приціли, Bandera Power та сухі душі.

#ДітиМаютьПравоНаДитинство

Гарний настрій на весь день гарантовано, коли розпочинаєш його із походу до кінотеатру — неодноразово перевірено нашими маленькими гостями!

Підсумок тижня

Минулого тижня підсилювали бійців дуже особливих підрозділів Головного управління розвідки, Національної поліції та Національної гвардії України. Передавали Mavic 3-T, паливозаправник, тепловізори, автомобіль, радіостанції та бодікамери.

#ДітиМаютьПравоНаДитинство

Ви знали, що новонароджене лоша у перший же день свого життя здатне пройти близько 17 км? Ми теж не знали, але дізнались, коли привели діток захисників та захисниць до кінної ферми.

Підсумок тижня

Звітуємо про роботу Штабу за останній час: передали захисникам 10 нових позашляховиків, 48 Mavic 3-T, 100 тисяч сухих душів, 2 Bandera Power та 30 тепловізійних прицілів, оснащених Wi-Fi.

Травневий звіт

«Гарячий» травень-2024: звітуємо про роботу команди МКГШ за минулий місяць. Серед найважливішого - 1740 FPV-дронів, 107 Mavic 3-T та 12 автомобілів для потреб ЗСУ. Безпека та оборона залишаються ключовими пріоритетами нашої роботи.
Сторінка: 1
Як нам допомогти


Created by BTLR. 2022